| Start | Om Os | Artikler | Publikationer| Qur'anen |

 

 

 

Al-Dawah.Dk


Email:info@al-dawah.dk

Al-dawah.dk er en hjemmeside, som har til hensigt at give muslimerne muligheden for at stifte et målrettet bekendtskab til centrale betydningsfulde islamiske tanker, opfattelser og love. Samt et udpluk af den islamiske kultur (Thaqafah). For vi blev overbeviste om, at vores beærede Ummahs største problem var det intellektuelle forfald, som ramte muslimerne i deres sinde, og forårsagede en manglende tillid til de islamiske tanker og love.

Al-dawah.dk anvender udelukkende Qur’anen og Sunnah som referenceramme til sine holdninger og meninger i kaldet til Islam. Med hjemmesiden tilsigter vi at gøre det nemmere for de seriøse og trofaste muslimer, at tilegne sig den islamiske kultur, som vedrører arbejdet for genoptagelsen af den islamiske livsstil i livet, staten og samfundet som værende Da´wahBærere.

Al-dawah.dk blev oprettet af Da’wahbærere, som et forsøg på at formidle bedste muligt den korrekte forståelse af Islam, og som udelukkende læner sig opad den islamiske verdensanskuelse i denne formidling.

Al-dawah.dk er en hjemmeside der ligger centralt vægt på at belyse det islamiske da´wah generelt og det profetiske da´wah aktiviteter og metode specifikt. For vi blev overbeviste om, at kalde til Islam en en pligt over alle muslimer mænd såvel kvinder for at gøre Allah Deen suveræn. Ligesådan som profeten saw sammen med sine Sahabah ra bar Islam i deres bestræbelse på at oprette Allah Deen i staten og samfund gennem den første islamiske stat ifølge det profetiske metode.

Vores Målestok

Al-dawah.dk’s målestok i kaldet til Islam og i sine handlinger generelt, er udelukkende de islamiske love og regler. Den islamiske lov, dvs. en Hukm Shar’i, er den lov, som nævnes direkte i den islamiske Shari’ah, eller som er udledt derfra, via de sproglige (arabiske) og shariamæssige principper for udledning. En Hukm Shar’i bliver defineret som Lovgiverens (Allahs) Tale relateret til tjenernes handlinger.

Oplysning og Engagement

Al-dawah.dk er et kommunikationsredskab, som har til formål at bane vejen for en bedre forståelse af Islam i det danske samfund, og affærdige fordomme der eksisterer om Islam, samt tilbagevise det misvisende billede af Islam, som danske medier og politikere forsøger at tegne. Dette kan ske gennem afholdelse af foredrag og oplæg om Islam på skoler, universiteter og i det offentlige rum.

 

 

Redaktionen på al-dawah.dk
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al-Dawah.dk 2007-2018 | info@al-dawah.dk | Ophavsret findes ikke i Islam | Henvis venligst til os